Ik werk samen met ZZP-ers en bureaus.

Ik werk samen met toffe zelfstandig
ondernemers en bureaus in de creatieve sector.
Met hen maak ik mooie dingen...

Wie zijn dat dan?

PixelKaiju


Illustrator en vormgever


Jordy is als illustrator voornamelijk bezig met het verzinnen en tekenen en animeren van (te)gekke poppetjes en monsters.

Samen met Jordy werkte ik aan o.a. de website voor de Rietakker, een basischool uit De Bilt welke een leuke mascotte heeft gekregen van PixelKaiju en we werken samen aan het Bezig Bijtje platform; een website met inspiratie voor kinderactiviteiten.

Carnero Mediadesign


Bureau


Onder de naam Carnero Mediadesign werkt Remco samen met een team zzp-ers, aan toffe vormgeefklussen. Ik help hen met het digitale stukje.

Wij werken samen aan een oliebollen-bestelformulier voor de Oliebollenbakkerij, een broodjes-bestelformulier voor De Snor, we combineerde ons talent voor de websites van Cramers van Asten, White Collar Boxing en we maken samen 360 virtuele tours.

Blueboost


Vormgever


Vanuit Rotterdam werkt Tom als vormgever van logo's, huisstijlen en drukwerk aan uiteenlopende projecten. Samen met Tom werkte ik voor o.a iCare Solutions en de website voor Powersounds en zijn eigen Blueboost portfolio website.

Voor een flitsend en strakke infograpic moet je zeker bij hem zijn. Ook ben ik trots op hem als initiatiefnemer van Project Schone Schie.

OPZNKOPS


Illustrator


Reamon balanceert met zijn stijl tussen grafisch ontwerp en illustratie. Hij ontwerpt strakke huisstijlen en logo's en kan helpen met gedetailleerde vector illustraties die al dan niet uitgewerkt kunnen worden in een animatie.

Bekijk zijn werk op op zijn website

Twelve Photographic


Fotograaf


Guido maakt foto's. Scherpe en kleurrijke foto's. Een ondernemer in hart en nieren.

Samen met hem werkte ik aan projecten voor 360 Virtual Tours en ik maakte (in samenwerking met Carnero voor de vorm) zijn eigen website en maatwerk intranet voor zijn klanten.

LEON RÖMER


Illustrator


Ben je op zoek naar een kleurrijke illustratie of muurschildering van een donut, een dier of een animatie van wat vreemde vogels dan kan je eens kijken op het portfolio van Leon Römer.

Ik werkte aan de techniek van zijn portfolio website en samen werkten we aan een aantal leuke websites voor o.a. Hypnotherapie.nu en Garst schilderwerken.