Kleine website, Grote website laten maken?

Een grote of een
kleine website nodig?

Ik kan ze allebei maken


Voor bijvoorbeeld een kapperszaak, restaurant of winkel is een Kleine Website prima voor informatie die de bezoekers meestal willen lezen zoals: adresgegevens, contact, openingstijden en achtergrondinformatie. Websites met inlogmogelijkheden, formulieren, blog,meerdere talen, verkoopmogelijkheid etc..noem ik een Grote Website.

Kickstart

Ik spreek graag af om elkaar te ontmoeten en de eerste opzet te bedenken. Dit werkt efficient. Op deze manier kunnen we goed bespreken wat alle mogelijkheden en functionaliteiten zijn die de website moet krijgen. We zullen het ook over de werking en interactie van de website hebben. Dit zorgt ervoor dat we op een lijn zitten.
1. Het lijkt een chaos, maar als we afspreken wordt alles duidelijk :)
Schetsen van de website

Vormgeving van de website

Na de afspraak zal ik de opzet van de homepage en verschillende pagina's digitaal uitwerken. Eventueel ook het GO! Beheersyteem als dit nodig is. Tijdens het ontwerpproces stuur ik de digitale uitwerkingen door en zo werken we samen naar het eindresultaat toe.
2. Ontwerpen worden digitaal uitgewerkt...

Het bouwen van de website

Als de ontwerpen in orde zijn, kan ik aan de slag met de techniek. Ik programmeer de website in de programmeertaal PHP en deze zal waar nodig worden gekoppeld met het GO! Beheersysteem. In de techniek hou ik rekening met verschillende schermen zoals tablets,smartphones,laptops en computers. Deze verschillende apparaten hebben verschillende vormgevingen nodig. Bezoekers met een smartphone komen bijvoorbeeld vaker voor adres en contactgevens en bezoekers op een computer meer voor achtergrondinformatie.
3. Programmeren is de achterkant van de website...